Als jong en dynamisch bedrijf bieden we een ruime service aan elektriciteitswerken. Onze diensten zijn zeer divers, maar stuk voor stuk kwaliteitsvol, betaalbaar en op maat van de klant.

Algemeen

Ben je op zoek naar een elektricien om de elektrische bekabeling in jouw renovatie- of nieuwbouwproject in orde te brengen? Neem dan snel contact met ons op voor een offerte of een afspraak.

Lees meer

Verlichting

Of het nu om zuiver functionele of om sfeerverlichting draait, ST Support luistert steeds naar de wensen van de klant, want een kwalitatieve verlichting is puur maatwerk!

Lees meer

Domotica

ST Support laat je kennismaken met het luxueuze gemak van domotica: alle elektrische installaties eenvoudig en snel te bedienen vanuit één centraal punt. Puur comfort!

Lees meer

Automatisatie

Wij verzorgen niet alleen de automatisatie van alle schuif-, en kantelpoorten, maar ook het automatiseren van rolluiken, screens en zonneweringen. 

Lees meer

Multimedia

ST Support voorziet een bekabeld en draadloos netwerk, en levert een rijk gamma aan multimediale toepassingen voor onderwijs, particulieren en bedrijven.

Lees meer

Zonnepanelen

Aan het nadenken over het leggen van zonnepanelen? ST Support biedt je een volledige service bij het plaatsen van zonnepanelen: snel, professioneel, betaalbaar en met een garantie op rendement. 

Lees meer

Extra

We verlenen je graag onze expertise in het installeren van brandalarmen, inbraakbeveiliging en badgesystemen voor diverse types van deuren

Lees meer

DIY

Wil je graag zelf aan de slag? Ook hier staan we voor je klaar met advies bij het zelfstandig uitvoeren van elektrische installaties.

Lees meer