ST Support, specialist in elektrische installaties

Een elektrische installatie die in de eerste plaats veilig is en ook aan onze persoonlijke verwachtingen op vlak van comfort en esthetiek tegemoet komt, moet aan een aantal voorwaarden voldoen. Een duurzame elektrische installatie is afhankelijk van de plaats in de woning (een slaapkamer vraagt andere installaties dan een badkamer bijvoorbeeld), het budget en de persoonlijke voorkeuren en smaak van de klant, maar ook van de vakkennis en creativiteit van de elektricien die de elektrische installaties voorziet.

Voor groot en klein: dezelfde service

Ondervind je problemen met je verlichting, krijg je steeds kortsluiting of heb je eigenlijk alleen maar een nieuwe schakelaar nodig? Heb je een ingrijpende verbouwing voor de boeg of koester je plannen voor een uitdagend nieuwbouwproject? Ben je particulier, voorzitter van een vereniging of CEO van een groot bedrijf? Voor ons maakt dit geen verschil, de service en de kwaliteit van elk van onze elektrische installaties blijft even kwaliteitsvol en persoonlijk. 

Stel je vraag via onze contactpagina, of bel of mail ons. We nemen snel contact met je op om te zien waarmee we je kunnen helpen.